Ki-energiahieronta

Ki-energiahieronta eli Kokovartalon Intialainen Energiahieronta

Ihana ja todella rentouttava kokovartalon hieronta!

KI-energiahieronnassa lempeästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat asiakkaan syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen olo on energinen ja rauhallinen - koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoito auttaa vapauttamaan fyysistä kireyttä ja jännitystä, ja sen seurauksena laukaisee elintärkeän elämänvirran sisällämme.

Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan- ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan myös chakroja ja marmapisteitä.

Asiakas makaa pyyhkein peiteltynä, hierottava kehon osa paljaana, hoitopöydällä ensin päin- ja sitten selinmakuulla. Hoidossa käytössä luomulaatuinen lämmitetty öljy, vain pää ja kasvot hierotaan ilman öljyä.


Ki-energiahieronta voi auttaa mm:

syvään rentoutumiseen, ihon ja lihaskudoksen kimmoisuuteen, unettomuuteen ja päänsärkyihin, verenkierron paranemiseen, kuona-aineiden poistumiseen, ruuansulatukseen ja ravinnon imeytymiseen, hermoston toimintaan, lihaskudoksen uudistumiseen ja rasvakudoksen hajoamiseen.


Esteet hoidolle:

Tulehdustilat (iholla, nivelissä tai lihaksissa. Vakava tulehdus esim. suolistossa); kuume; verenkierron häiriöt; tuore arpikudos tai leikkaukset; tarttuvat ihotaudit; tuore laaja-alainen mustelma; haavat ja rikkoutuneet ihoalueet, laaja-alaiset ihosairaudet; auringon polttama iho; ei migreenin aikana. Kysy kroonisten sairauksien kohdalla!


Hoidon kesto 90min.

Voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai useamman hoidon sarjana.

 Myös ihana lahjakorttihoito!

Alla linkki ajanvaraukseen!