Ki-energiahieronta

Kokovartalon intialainen energiahieronta

Ki-energiahieronta eli Kokovartalon Intialainen Energiahieronta

Ihana ja todella rentouttava kokovartalon hieronta!

KI-energiahieronnassa lempeästi keinuttavat ja sivelevät hierontaliikkeet vaivuttavat asiakkaan syvään rentoutukseen. Hoidon jälkeen olo on energinen ja rauhallinen - koko keho ja mieli on rentoutunut. Hoito auttaa vapauttamaan fyysistä kireyttä ja jännitystä, ja sen seurauksena laukaisee elintärkeän elämänvirran sisällämme.

Hoidossa hierotaan rytmisin sivelytekniikoin jalat, selkä, kädet, rinnan- ja vatsan alue sekä lopuksi kasvot ja pää. Hoidon aikana tasapainotetaan myös chakroja ja marmapisteitä.

Asiakas makaa pyyhkein peiteltynä, hierottava kehon osa paljaana, hoitopöydällä ensin päin- ja sitten selinmakuulla. Hoidossa käytössä luomulaatuinen lämmitetty öljy, vain pää ja kasvot hierotaan ilman öljyä.

Ki-energiahieronta voi auttaa mm:

syvään rentoutumiseen, ihon ja lihaskudoksen kimmoisuuteen, unettomuuteen ja päänsärkyihin, verenkierron paranemiseen, kuona-aineiden poistumiseen, ruuansulatukseen ja ravinnon imeytymiseen, hermoston toimintaan, lihaskudoksen uudistumiseen ja rasvakudoksen hajoamiseen.

Esteet hoidolle:

Tulehdustilat (iholla, nivelissä tai lihaksissa. Vakava tulehdus esim. suolistossa); kuume; verenkierron häiriöt; tuore arpikudos tai leikkaukset; tarttuvat ihotaudit; tuore laaja-alainen mustelma; haavat ja rikkoutuneet ihoalueet, laaja-alaiset ihosairaudet; auringon polttama iho; ei migreenin aikana. Kysy kroonisten sairauksien kohdalla!

Huom! Intialaisen perinteen mukaan teen tätä hierontaa vain naisille!

Hoidon kesto 90min.

Voidaan ottaa yksittäisenä hoitona tai useamman hoidon sarjana.

 Myös ihana lahjakorttihoito!

Alla linkki ajanvaraukseen!