Tarinani.

Hei Sinä,

Olen Taija Andersson ja toimin luontais- ja energiahoitajana yrityksessäni Hoitohuone Taikassa. Hoitohuone löytyy Somerolta, pienyritystalo Nuppulinnasta. 

Elämän tarjoamat käänteet saivat minut pohtimaan, mikä olisi juuri se minun juttuni tässä elämässä. Raskaat hetket saivat miettimään elämääkin suurempia kysymyksiä. Henkisempi ajattelu avautui minulle Reiki-energian myötä. Reiki on auttanut minua vaikeimpien hetkien yli ja tuonut ymmärrystä ja kuljettanut minua ja kuljettaa minua edelleen polkua pitkin, joka on avannut ja herkistänyt minua. Reiki avasi minulle tien, jolta ei ollut paluuta. Voit lukea lisää Reikistä täältä.

Reikin tuoman rohkeuden myötä hakeuduin Koko Kehon Vyöhyketerapia-koulutukseen, josta valmistuin 2019.  Samassa koulutuspaikassa, Harmonet-koulutuksessa Vantaalla, olen opiskellut myös Metamorfisen hoidonIntialaisen päähieronnan, Ajara Facelift-hoidon sekä Intialaisen käsi- ja jalkahieronnan

Enkelihoitajaksi valmistuin keväällä 2020 ja Äänimaljahoitajaksi ja sointukylpyohjaajaksi kesällä 2020. Nämä koulutukset suoritin Enkelikartanossa Kirkkonummella. Elokuussa 2020 samaisessa paikassa suoritin Luontoyhteysohjaaja-koulutuksen. Tämän tiimoilta suunnittelu on käynnissä, pysy kuulolla.

Hoitajana toivon voivani antaa asiakkaalle kokemuksen hoidosta; rentoutusta, hemmottelua, oivalluksia, rauhoittumista, eheytymistä. Pelkkä rentoutuminen tuo mukanaan jo monia positiivisia vaikutuksia kehoomme ja mieleemme. Jokainen kohtaaminen on merkityksellinen ja olen kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta. Luontaishoitojen kautta voin omalta osaltani auttaa muita. Vaikka välillä epäilys nostaakin päätään, niin palaute, jota olen saanut on kannustanut minua jatkamaan ja vahvistanut sitä, että oikealla tiellä ollaan. 

Joskus irtiotto on se suurin ratkaisu elämässä. Irtiotto tutusta ja turvallisesta. Tein sen ja tämän elämänmuutoksen aikana on syntynyt Hoitohuone Taika. Taikan tarina on vasta alussa, mutta Taika on olemassa. 

Elämäni suurin ja rakkain rooli on kaikesta huolimatta olla äiti. Se, jos mikä pitää jalat vahvasti Äiti Maan kamaralla. 

Kiitos, että olet täällä!

Rakkaudella, Taija