Metamorfinen hoito

Lempeä, rentouttava, sisäisiä tunnelukkoja avaava hoitomuoto!

Ihanan rentouttava ja hellävarainen hoitomuoto, jossa lempeällä kosketuksella käsitellään selkärangan heijasteita jaloista, käsistä ja päästä sekä itse selkärankaa.

Selkäranka on kehon tuki ja elämän varasto, se säilyttää myös kaikki muistot syntymää edeltävältä ajalta. Mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi selkärangan heijasteita koskettamalla. Hoitaja on hoidossa vain katalysaattorin asemassa. Ihminen itse hoitaa itsensä oman elämänvoimansa avulla, joka hoidon aikana voimistuu. Eheytyminen voi tapahtua fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Hoidossa tapahtuva elämänvoiman voimistuminen auttaa henkilöä tekemään oikeat ratkaisut oikeaan aikaan elämässään ja tämän tasapainon kautta löytämään stressittömän elämän.

Metamorfista hoitoa on aikoinaan kutsuttu sikiörefleksologiaksi ja se on johdettu vyöhyketerapiasta. Siinä on kuitenkin menty astetta pidemmälle, fyysiseltä alueelta psyykkiselle ja henkiselle. Hoidon on kehittänyt englantilainen naturopaatti Robert St. John 1960-luvulla.

Kesto 75min.

Hoito sopii kaikille, myös odottaville äideille!