Äänimaljahoito

Kun keho ja mieli hiljenevät, jäljelle jää läsnäolo tässä hetkessä.

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä. Sen vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljojen värähtely etenee kehon nesteessä. Kehossa on vettä 45-75%. Äänimaljat saavat solujemme vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti. Kehomme on täysin resonanssikykyinen.

Äänimaljahoito on ennaltaehkäisevää hoitoa, jossa pyritään vahvistamaan asiakkaan omaa kehon värähtelyä ja vastustuskykyä palauttamalla keho hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti.

Äänimaljahoidon vaikutuksesta on mahdollista saada aivoaallot laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle eli unen ja valvetilan välimaastoon. Hoidon aikana asiakas saadaan useaan otteeseen olotilaan, joka kehossa vallitsee juuri ennen nukahtamista. Hoidon aikana on myös mahdollista vaipua hetkellisesti syvään uneen ja vaikka uneen ei vaipuisikaan, tunnin hoito voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Äänimaljahoidossa pyritään parasympaattisen hermoston eli lepohermoston aktivoimiseen ja sympaattisen hermoston eli stressihermoston rauhoittamiseen.

Äänimaljahoidon vaikutuksia mm:

Verenpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen; suolen toiminnan tehostuminen; hengityksen syveneminen; rentoutumisen tunteen lisääntyminen; kivun lievittyminen; stressihormonitason laskeminen; unenlaadun paraneminen; levollisuuden, tasapainoisuuden, itsehallinnan, ja itsetuntemuksen parantuminen; lihasjännitysten helpottuminen.

Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat ja mm. keskittymiskyky, oppiminen ja luovuus lisääntyvät.

Äänimaljahoito on kehomielihoito. Hoitavat äänet auttavat kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Hoidossa maljoja soitetaan sekä keholla että kehon ulkopuolella.

Hoito kestää tunnin. Hoitoon sisältyy aina alku- ja loppukeskustelu. Hoitoja voidaan ottaa yksittäin tai hoitosarjana esimerkiksi noin viikon välein.


ÄÄNIMALJAHOITO ON MAHDOLLISTA MYÖS LISÄPALVELUNA ENERGIAHOITOJEN YHTEYDESSÄ!


Kontraindikaatiot: vakavat sydänsairaudet (lääkitys), sydämentahdistin, syöpähoidot kesken, kuume, flunssa, antibioottilääkitys meneillään, verisuonitukokset.

  Myös parihoidot äänimaljoilla mm. ystäville, aviopuolisoille, vanhemmalle ja lapselle.