Taikan energiahoidot

Universaalia, rakkaudellista, intuitiivista juuri Sinulle!

Reikihoito

- Reiki -universaalia rakkaudellista elämänenergiaa ja -voimaa -

Reikihoidossa toimin kanavana tälle korkealle, rakkaudelliselle energian värähtelylle. Reikin energia hoitaa ja auttaa ylläpitämään terveyttä. Se voi helpottaa kipua ja nopeuttaa paranemista. Reiki kohottaa kehon energiatasoa ja lisäksi se tasapainottaa tunteita. Reikin lempeä energia menee kuitenkin aina sinne, missä sitä tarvitaan. Se antaa ihmiselle juuri sitä, mitä hän on juuri siinä hetkessä valmis vastaanottamaan.

Reikihoito on hyvin kokonaisvaltainen hoito ja se palauttaa kehon sekä mielen tasapainoa. Reikihoito on hyvin rentouttavaa ja se voi tuoda apua mm. stressioireisiin.

Reiki on japania; rei tarkoittaa universaalia ja ki elämänvoiman energiaa. Mikao Usui kehitti tämän alkuaan itsehoitomenetelmäksi tarkoitetun hoidon 1900-luvun alussa Japanissa. Tänä päivänä Reiki on levinnyt ympäri maailman ja on varmasti tunnetuin energiahoitomuodoista. Se on hyväksytty osaksi julkista terveydenhuoltojärjestelmää mm. USA:ssa, Britanniassa ja Hollannissa.

Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä huovan alle peiteltynä. Hoito aloitetaan selinmakuulla ja hoidon puolivälissä käännytään päinmakuulle. Hoidon aikana käsittelen energialla koko kehon, päästä varpaisiin pitäen käsiä hoidettavan keholla. Hoito kestää tunnin. Hoidon jälkeen olo on usein hyvin levollinen ja rauhallinen sekä rentoutunut.

Itse olen opiskellut Reiki I ja Reiki II -tasot, opettajanani toimi Reikimaster Niina Heininen.  

Chakrahoito

Chakrat ovat kehomme energiakeskuksia ja niiden tehtävänä on kontrolloida energian virtausta kehossamme. Chakrat vaikuttavat umpieritysjärjestelmässämme, joten niiden tasapainotus tasapainottaa myös hormonien kautta tunteemme. Chakrahoidossa tasapainotamme ja puhdistamme näitä energiakeskuksia. Eheyttäviä vaikutuksia alkaa huomaamaan säännöllisen chakrojen hoidon myötä.

Chakrahoidon apuvälineinä käytän chakroille sopivia kiviä, jotka asettelen kehollesi. Apuvälineeksi saattaa valikoitua myös heiluri. Itse hoito tapahtuu sekä kehosta että aurasta. 

Enkelienergiahoito

Enkelienergiahoito on enkeleiden energian kanavointia Sinulle ja siinä hoidetaan sielua. Hoito tapahtuu kehosta ja aurasta. Enkelienergiahoidossa vahvistetaan sinun sieluyhteyttäsi. Hoitajana toimin kanavana tälle energialle. Enkeleiden energia on hyvin miellyttävää, eheyttävää ja hienovaraista. Jokainen kokee enkelienergian juuri omalla tavallaan. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen, raukea ja turvallinen. Kun tarvitset ohjausta, lohtua tai vain rakastavaa energiaa, tule enkelihoitoon.

Enkelienergiahoito alkaa aina alkukeskustelulla, jossa saat kertoa sen hetkisestä tilanteestasi ja mihin asioihin toivoisit enkeleiden ohjausta. Enkelienergiahoidon apuvälineet valikoituvat intuitiivisesti; toisinaan asettelen kiviä kehollesi tai käytän juuri tiettyä eteeristä öljyä diffuuserissa. Toisinaan voin kevyesti hieroa kasvojasi ruusuöljyllä. Hoito tapahtuu sekä keholla että aurassa. Hoidon lopuksi saat nostaa enkelikortin ja keskustelemme vielä hoidon aikana nousseista asioista tai tuntemuksista.

Enkelienergiahoito voi auttaa sinua henkisellä tielläsi, tuoden enkelit lähemmäs sinua, vahvistaen enkeliyhteyttäsi. Se voi antaa rohkeutta tehdä jokin päätös, se voi vahvistaa sinua jossakin tietyssä asiassa. Enkelienergiahoito voi selkiyttää elämääsi, se voi auttaa sinua löytämään elämällesi uuden suunnan.

Nyt äänimaljahoito lisäpalveluna energiahoitojen yhteydessä!