Intialainen päähieronta

Rentouttava ja ajatuksia kirkastava!

Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja miellyttävä elämys. Se vaikuttaa niin fyysisellä, psyykkisellä kuin emotionaalisella tasolla. Olo on hoidon jälkeen seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutuksesta koko kehon vireystaso paranee ja vaikutus jatkuu myös seuraavien päivien ajan.

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha, alkujaan ayurvedinen hoitomenetelmä. Modernin Intialaisen päähieronnan Champissagen toi Englantiin intialainen fysioterapeutti, refleksologi, osteopaatti ja hieroja Narendra Mehta, joka kehitti hoitomuotoa edelleen lisäten siihen hartiaseudun, olkavarsien sekä kasvojen hieronnan.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja pään alueen marmapisteitä ja kasvojen heijastealueita.  

Hoito suoritetaan vaatteet päällä (mieluiten puuvillainen t-paita) istuen. Hoito tehdään ilman öljyä. Voidaan ottaa yksittäisinä hoitokertoina tai useamman kerran hoitosarjoina. Hoidolla voidaan saada apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasituksiin, stressiin, unettomuuteen, energiatukoksiin, hius- ja päänahan ongelmiin.

Kesto 45min.