Ajara-Kasvohoito

Uudistava luonnollinen hieronta. Hehkua kasvoillesi!

Tämä ayurvedinen kasvohieronta tehdään pelkästään käsin. Hoidolla voidaan saavuttaa kasvoille nuorekkaampi ulkonäkö ja se lisää myös hyvänolon tunnetta ja on myös hyvin rentouttava. 

Hoito on paljon enemmän kuin vain kauneuden hoitoa, se auttaa parantamaan terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Hapen ja ravinteiden parantunut virtaus edistää solujen uusiutumista - auttaa ylläpitämään nuorekkuutta. Parempi imunesteen virtaus tehostaa immuunijärjestelmää ja auttaa poistamaan kuona-aineita. Hoito myös rentouttaa ja vähentää stressioireita.

Hoidosta saatavat mahdolliset hyödyt mm:

Vähentää ryppyjä ja ilmejuonteita; vähentää jännitystä ympäröivistä lihaksista; virkistää ja kiinteyttää kasvoja; parantaa ihon sävyä; puhdistaa huokosia; parantaa veren ja lymfan virtausta; lisää sisäistä kauneutta ja edistää eloisaa ja rentoa olemusta.

Tulokset voivat olla jopa välittömästi nähtävissä, mutta lihasten kimmoisuuden ja ihon paremman värin saavuttamiseksi hoitoja suositellaan aluksi viikon välein noin 6-8 kertaa, ylläpitohoito jatkuu 3-4 kertaa kuukauden välein ja jatkossa 2-4 kertaa vuodessa.

Asiakas makaa hoitopöydällä hoidon ajan. Ihon on hyvä olla puhdas, ei meikkiä tai voiteita. Hoidettaessa hyvä olla päällä T-paita tai muu kaulukseton paita.

Vasta-aiheet hoidolle: Vakava lääketieteellinen sairaus; korkea kuume; tarttuva ihosairaus hoitoalueella; silmätulehdus; paikallinen särky, esim. hammassärky; mustelmaherkkyys; auringon polttama iho; botox-käsittely 3 kk sisällä.

Kesto 75min.