Refleksologia

Koko Kehon Vyöhyketerapia

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on luonnonmukainen kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa autetaan kehon omia mekanismeja ennaltaehkäisemään sairauksia ja palauttamaan kehon tasapaino. Hoidon vaikutuksesta mm. verenkierto vilkastuu, hermoston toiminta elpyy ja kuona-aineet kehosta poistuu. Vyöhyketerapiassa ei suoraan käsitellä sairasta kehonosaa tai elintä vaan sen heijastetta muualla kehossa. 

Hoidon aikana käsitellään koko kehoa stimuloiden heijasteita sormin tai vyöhykepuikoin. Ihmisellä on useita heijastejärjestelmiä kehossa; jaloissa, käsissä, korvissa, kasvoissa, päässä ja vartalolla. Hoitamalla eri heijastejärjestelmistä saadaan hoito suuntautumaan tehokkaasti juuri kyseiseen ongelmaan tai vaivaan.

Hoitoa voi ottaa myös rentoutumiseen. Kehon rentoutumisen aikana tapahtuu paljon positiivisia asioita; aineenvaihdunta vilkastuu, hengitys tehostuu, unen laatu paranee, toipuminen nopeutuu, vastustuskyky kohoaa, keho ja mieli lepäävät. 

Hoito sopii mainiosti mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, erilaisiin jännitystiloihin, kipu- ja särkytiloihin, paniikkihäiriöihin, stressiin, unettomuuteen, aineenvaihduntaongelmiin. 

Kesto 90min.

Erinomainen hoito terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen!

Vyöhyketerapia on alkujaan ollut kansanparannusmenetelmä ja sillä on todistettavasti juuria monissa eri kulttuureissa. Havaintoja on tehty jopa 5000 vuoden takaa mm. Kiinasta ja Egyptistä sekä Etelä-Amerikan intiaanien keskuudesta. 


Luontaishoidot toimivat täydentävinä, tasapainottavina ja hyvinvointia tukevina hoitomuotoina eivätkä korvaa lääketieteellistä hoitoa. Tarvittaessa käänny lääkärin puoleen.